Ягурд

Ягурд „Софрино“ е плод на дългогодишни научни изследвания и разработки.

В състава му са включени уникални ядки и зърна, които при преработка насищат продукта (ягурда) с уникални лечебни молекули, антиоксиданти, витамини, минерали, аминокиселини, ненаситени мазнини и др.

Приготвя се чрез технология на подкване с жива закваска от традиционните български млечно-кисели бактерии lactobacillus bulgaricus и streptococcus thermophilus.

Технологията кара всички описани по-горе полезни вещества да затанцуват в тайнството на сложна биохимична симфония и до вас да достигне един великолепен и уникален продукт с изключителни полезни и свойства.

В състава му е включен създадения през 2013 г. сорт фъстък „Орфей”, определян като афродизиак, при това с аромат на печен бадем. Единственият бял, нискокалоричен фъстък с високо съдържание на незаменими аминокиселини, сред които фолиева и линоленова киселина, биотин и др.

Общото белтъчно съдържание е над 29%. Всички тези качества го нареждат сред родните афродизиаци.

Научно доказано е, че фъстъците спомагат за оптималното ниво на захарта в кръвта нормализират кръвното налягане и понижават риска от сърдечно-съдови заболявания.

Те съдържат най-ефективните антиоксиданти – фитостероли, витамини от групата А, B, D и Е. Аминокиселината триптофан, която взема активно участие в синтеза на хормона серотонин, витамин В3
засилва имунната система, бори се с ежедневния стрес и депресиите.

Способства за правилното функциониране на главния мозък и подобряване на паметта, забавя и дори постепенно спира развитието на злокачествени образувания. Превенция срещу камъни в бъбреците; подобряват храносмилането и активизира извеждането на токсините от тялото.

Елдата от друга страна е богат източник на протеини, алтернатива на мазнините,тя понижава кръвното налягане, холестерола и кръвната захар, предпазва от астма и рак на гърдата, има противоалергични свойства,предпазва от диабет, подобрява здравето на стомаха и червата, извлича излишните течности.
Съдържа високо количество магнезий, антиоксиданти, флавоноиди.

Лешниците подобряват здравето на сърцето, контролират диабета, стимулират мозъка, подпомагат отслабването, ускоряват метаболизма. Гарантират здрави кожа и коса. Те са богати на витамини, минерали, тиамин, фолиева киселина и мастните киселини – истински полезен коктейл от вещества за мозъка. Предпазват от болестта на Алцхаймер и правят функциите на мозъка по-улеснени.

Ягурд „Софрино“ е хранителен деликатес от ново поколение.
Деликатен, вкусен и изключително полезен.

НАСЛАДЕТЕ МУ СЕ И БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!
НИЕ ЕКИПА НА ПРОДУКТИ „СОФРИНО“ СМЕ ГОРДИ, ЗА НАС Е ЧЕСТ И ПРИВИЛЕГИЯ ДА БЪДЕМ ЧАСТ ОТ ВАШЕТО ПРИКЛЮЧЕНИЕ ПО ПЪТЯ КЪМ ИСТИНСКОТО ЗДРАВЕ !!!

Translate »